căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Când vine vorba de infidelitate, chinezii cred că prevenirea este mai eficientă decât vindecarea, astfel încât toate recomandările Feng Shui se bazează pe crearea unui mediu în casa cât mai armonios, unde domnește bunăvoinţa şi calmul.
Feng shui recomandă menţinerea a două colţuri importante în acasă şi plasarea corectă a simbolurilor armonioase în aceste colţuri, pentru a genera un chi ce sudează cuplul.

Protejaţi zona de sud-vest si nord-vest din casă
Acestea sunt cele două din colţurile cele mai importante din casă - Nord-Vest şi Sud-Vest - căci ele semnifica soţul şi soţia, tatăl și mama.
Temelia familiei poate deveni puternică. Apoi, yin şi yang-ul familiei pot rămâne strâns legate unul de celălalt.
Deci, primul lucru este să ne asigurăm că aceste două direcţii - NV şi SV - există în casă. Dacă sunteţi în căutarea unei case sau vă renovați casa,  în curs de pregătire pentru căsătorie, trebuie să vă asiguraţi că ambele colţuri există.

Consecinţele lipsei zonei de Nord-Vest
Când N-V lipseşte, înseamnă că soţul este în "lipsă". El calatoreste mult sau munca îl ţine afară din casă pentru o perioadă nefirească de timp.
Femeilor singure care locuiesc în casele unde NV lipseşte le va fi greu să-și găsească un soţ. Când NV lipseşte, aceasta poate însemna, de asemenea, că soţul ar putea părăsi familia sau s-ar putea să se căsătorească cu altcineva. Un alt cuvânt pentru acest lucru este infidelitatea, dar aici consecintele sunt mai rele decât infidelitatea, pentru că atunci când NV lipseşte, soțul își va întemeia o a doua familie, cu o altă femeie, în altă casă.
În cazul în care casa are o zonă de Nord-Vest proeminentă, bine luminată şi semnificativă, se îmbunătăţeşte energia masculină din casă şi casa devine o oază de energie. Soțul va dori mereu să se întoarcă la domiciliu. Într-adevăr, în momentul în care acesta pune piciorul în casă, se simte îmbrăţişat cu căldură de astfel de energii iubitoare. El  simte ascensiunea sa spirituală şi un sentiment de mulţumire îl copleşeşte.
Astfel, nu numai că ar trebui să se asigure existenţa corespunzătoare a colţului nord-vestic în casă, ci trebuie să vă asiguraţi, de asemenea, că niciodată să nu degenereze într-un spaţiu care devine blocat de ziare stivuite, vechi, cutii de carton şi alte tipuri de obiecte aruncate, de dezordine. Energizaţi colţul cu lumini şi cristale, care aduc energia elementului pământ, care la rândul său, sporeşte elementul metal din colţ. Păstraţi zona bine luminată şi ordonată. Încercaţi să nu fie vreo toaletă, debara sau bucatarie aici. Utilizarea zonei de nord-vest ar trebui să fie pentru activităţi productive şi orientate spre familie.
Atunci când o toaletă ocupă NV, norocul patriarhului va fi evacuat, spălat, în toaletă. În cazul în care o magazie va fi plasată aici, patriarhul va fi "închis", care poate însemna a fi închis - metaforic sau chiar fizic. Toate cele trei astfel de utilizări ale acestui colţ aduc o consecinţă negativă, astfel încât NV este cel mai bine folosit ca camera de zi sau sufragerie.
Aceasta este cea mai sigură cale de a atrage necesarul de energie masculină Yang in viata ta. Dacă doriţi un soţ, asiguraţi-vă că zona Nord-Vest nu lipseşte și nu este folosită ca garaj sau toaletă!
Niciodată să nu pui poze sau tablouri sexy, cu tineri în colţul tău NW. Nudurile -  sunt un mare Nu! Indiferent cât de artistic credeţi că arată toate acestea, amintiţi-vă că mariajul este mai important decât niște tablouri scumpe în casă. Atunci când le atârni pe pereţii de NV din casa ta, ea crează pur şi simplu cauza  ca acestea să se manifeste în viaţa  sotului tau (sau tatalui). Fii atentă - chiar ca picturi, acestea pot genera o energie a ceva ce tu nu vrei să se intample in viata ta.
Toate simbolurile de infidelitate ar trebui să fie alungate din acest colţ. Astfel, asiguraţi-vă că atunci când se afişează păsări, dragoni, cai - şi toate celelalte obiecte de bun augur - să fie pereche sau în număr de patru, nu în trei. Nu vrei pe cineva între tine si sotul tau! Aceia dintre voi care au deja o casnicie fericita, să se asigure că nu atârna picturi cu bujori în Nord-Vest (sau în dormitor). De fapt, este mai bine să se evite introducerea de flori aici, cu totul.
Atunci când există un stil de viaţă cu multe ispite, pentru soţul tău, prevenirea este întotdeauna mai bună decât să vindecarea. Este necesar să se păstreze energia care să aducă  familia împreună.

În cazul în care zona de NV lipseşte, instalaţi o lumină foarte puternică în acest colţ , care să straluceasca cu lumina în sus. Acesta este un remediu temporar şi, dacă este posibil, încercaţi să corectați colţul  lipsă creând o cameră aici.
În cazul în care un depozit este în nord-vest, să se demoleze. Aceasta eliberează energia chi de aici şi va face cuplul mai iubitor.
În cazul în care o toaletă sau bucătărie este în Nord-Vest, încercaţi să le mutați în altă parte. Dacă nu puteţi muta bucătăria, încercaţi să puneţi cuptorul în altă parte din bucătărie. Dacă nu se poate muta  o toaletă, să se păstreze o toaletă bine luminată. În afara toaletei, pune şase clopoței de metal.
Pune cristale mari, naturale, în nord-vest, pentru a consolida elementul metal din colţ, pentru că pământul produce metal. Acest lucru va întări energia chi a soţului, orientat spre familie.
Se pune o monedă de metal în Nord-Vest. Când consolidam Nord-Vestul în acest fel, se aduce, de asemenea, o energie de bun augur pentru bărbatul din casă.
Ia o fotografie de familie, împreună cu soțul zâmbind larg şi înconjurat de soţie şi copiii, apoi pune această imagine pe un perete de la Nord-Vest. Aceasta este una dintre cele mai bune măsuri de protecţie. Acesta este un instrument puternic Feng Shui şi, de asemenea, serveşte ca un memento subliminal al soţului, că el are o soţie şi familie. Asiguraţi-vă că toţi membrii familiei arata fericiti, în imagine.
Puneti o geoda de cristal de ametist sub patul matrimonial. Leaga o sfoară roşie pe ametist şi apoi leag-o de unul din picioarele patului, pe partea dreaptă cea mai apropiată de picioarele tale. Soţia ar trebui să doarmă pe partea dreapta a patului şi soţul ar trebui să dormi pe partea stângă. Asiguraţi-vă că ametistul este sub picioarele tale şi nu sub cap. Acest lucru va aduce noroc și fidelitate.
Nu trebuie să fie apă, ca iazuri sau piscine, pe partea dreapta a usii de la intrare principală. Uneori, acest lucru poate cauza daune ireparabile în relaţia dintre soţ şi soţie, care pot duce apoi la destrămarea căsătoriei.
Acoperă toate oglinzile din dormitor, mai ales cei care se confruntă şi în care se reflectă patul. Oglinzile din dormitor au tendinţa de a atrage un al treilea în căsătorie.
Poți pune o pagodă de cristal în centrul casei, pe un suport mic, cu o strălucire roşie.
Dacă preferaţi, puteţi folosi un Buddha vesel îmbrăcat în roşu sau puteţi atârna un tablou cu o mandala roşie aici.

Consecinţele lipsei zonei de sud-vest
Protejând în acelaşi timp zona de Nord-Vest, ar trebui să protejezi, de asemenea, colţul de sud-vest, ce semnifică matriarhatul familiei. Energia mamei este la fel de importantă, dacă nu mai mult decât energia tatălui. Fără hranirea energiei matriarhale, casa nu poate fi completă. Pune toate simbolurile de dragoste si romantism în acest colţ. Amintiţi-vă că sud-vestul este coltul universal pentru dragoste şi familie. Această semnificaţie rezultă din trigrama sud-vest, care este KUN, iar cei care sunt familiarizaţi cu I Ching vor şti că KUN este energia Yin finală - întotdeauna cultivatăă şi mereu atentă.
 Energia matriarhală menţină familia unită.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului